ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Νέες πτήσεις από Γαλλία και Δανία προς Ζάκυνθο τη νέα σεζόν







Αποτέλεσμα εικόνας για Νέες πτήσεις από Γαλλία και Δανία προς Ζάκυνθο τη νέα σεζόν



Ολοένα και περισσότερες πτήσεις ανακοινώνονται από τις αεροπορικές εταιρείες προς τα νησιά του Ιονίου για την ερχόμενη τουριστική περίοδο. Αυτήν τη φορά προς τη Ζάκυνθο θα ξεκινήσουν οι ακόλουθες νέες πτήσεις:

Όπως αναφέρει το kefaloniapress.gr, η αεροπορική εταιρεία Transavia France ανακοίνωσε ότι από τις 20 Απριλίου έως τις 26 Οκτωβρίου θα εκτελεί μία πτήση την εβδομάδα (κάθε Σάββατο) από το διεθνές αεροδρόμιο Orly του Παρισιού, στο οποίο διαθέτει τη βάση της.

Το τουριστικό γραφείο Bravo Tours, σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Norwegian Air, από τις 6 Μαΐου έως τις 21 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιεί μία πτήση την εβδομάδα (κάθε Δευτέρα) από το αεροδρόμιο της πόλης Billund στη Δανία, το οποίο είναι και το δεύτερο μεγαλύτερο της χώρας.