ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Κρουαζιέρα σαμπάνιας, μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία (βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για oceania cruises


Οι άνθρωποι ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον πλανήτη για να δοκιμάσουν το καλύτερο φαγητό στον κόσμο – αλλά οι επιβάτες της Oceania Cruises δεν χρειάζεται καν να κατεβούν από το πλοίο.
Η εταιρεία κρουαζιέρας θα προσφέρει στους ταξιδιώτες ένα γεύμα συνδυασμένο με σαμπάνια Dom Perignon -με την καλύτερη παραγωγή της.
To μενού Dom Perignon Experience δημιουργήθηκε από κοινού από τις  μαγειρικές ομάδες του La Maison και της Oceania Cruises.

Γεύσεις που απογειώνουν

Τα έξι διαφορετικά μενού περιλαμβάνουν πιάτα θαλασσινών όπως μεταξύ άλλων μπριζόλα αστακού με κάρι, χτένια rossini negro, αστακομακαρονάδα Βρετάνης, σολομό wagyu sashimi, χαβιάρι perlita και τσάι “λουλούδι γκέισας” με χαβιάρι λεμονιού.
Το δείπνο που συνδυάζει σαμπάνιες με τις γεύσεις, μπορούν να απολαύσουν έως και 24 άτομα κάθε φορά, με κόστος 295 δολάρια ανά άτομο.
Η εμπειρία είναι προς το παρόν διαθέσιμη για όλα τα ταξίδια του Riviera και θα παρουσιαστεί στην κρουαζιέρα της 31ης Ιανουαρίου.

Δείτε το βίντεο