ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Τουρισμός: Επενδύσεις 4,4 εκατ. ευρώ από μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη Στ. Ελλάδα (λίστα)





Αποτέλεσμα εικόνας για Tουρισμός: Επενδύσεις 4,4 εκατ. ευρώ από μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη Στ. Ελλάδα (λίστα)



Επενδύσεις συνολικού ύψους 4,4 εκατ. ευρώ με δημόσια δαπάνη 2,2 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθούν από 13 μικρομεσαίες επιχειρήσεις που εντάχθηκαν στις πράξεις κρατικών ενισχύσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης "Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων" στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Στερεάς Ελλάδας.

Ενδεικτικά θα πραγματοποιηθούν επενδύσεις για την κατασκευή τουριστικών επιπλωμένων δωματίων, ενοικιαζόμενων δωματίων, δημιουργία τουριστικής επιχειρήσεις για την παροχή νέων εναλλακτικών υπηρεσιών, παροχής υπηρεσιών ενοικίασης τουριστικού σκάφους, παροχής υπηρεσιών ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και δημιουργίας επιχειρήσεων οι οποίες θα συμβάλλουν στον εμπλουτισμό του ελληνικού brand.

Το σύνολο των επενδύσεων μπορείτε να το δείτε στο επισυναπτόμενο έγγραφο.



Διαβάστε επίσης

Πηγή:tornosnews.gr/