ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Εφαρμογή στο Χίθροου βοηθάει επιβάτες με προβλήματα όρασης




Οι επιβάτες με προβλήματα όρασης στο αεροδρόμιο Χίθροου θα έχουν πρόσβαση σε εξατομικευμένη βοήθεια μέσω της εφαρμογής Aira.
Η πρόσβαση σε αυτή την εφαρμογή επιτρέπει στους επιβάτες να βελτιώσουν την ανεξαρτησία τους όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο Χίθροου και αποτελεί μέρος των επενδύσεων πολλών εκατομμυρίων λιρών στο αεροδρόμιο για τη βελτίωση των ταξιδιών όλων των επιβατών ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις τους.
Η εφαρμογή που είναι διαθέσιμη δωρεάν, θα συνδέει τους επιβάτες απευθείας με έναν εκπαιδευμένο επαγγελματία πράκτορα για συμβουλές σχετικά με την πλοήγηση στο Χίθροου και θα σας βοηθήσει στην εξεύρεση συγκεκριμένων θέσεων συμπεριλαμβανομένων πύλης, ειδικών βοηθημάτων, καταστημάτων λιανικής πώλησης και εστιατορίων. Θα παρέχει επίσης ζωντανές πληροφορίες σχετικά με τις ειδήσεις που επηρεάζουν τα ταξίδια τους.
.tourismtoday.gr