ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Aπεμπλοκή από το Σ.Π.Κ είχε εισάγει ο Κουρουμπλής στο ερχόμενο νομοσχέδιο του ΥΝΑΝΠ αλλά κάποιοι το έβγαλαν έξω.






Αποτέλεσμα εικόνας για Aπεμπλοκή από το Σ.Π.Κ είχε εισάγει ο Κουρουμπλής στο ερχόμενο νομοσχέδιο του ΥΝΑΝΠ αλλά κάποιοι το έβγαλαν έξω.

EMAIL ΣΤΗΝ AKTOFYLAKIONLINE

Είναι αλήθεια ότι »κάποιοι» έβγαλαν έξω από το επερχόμενο νομοσχέδιο την απεμπλοκή του Λιμενικού από τον Σ.Π.Κ που είχα βάλει μέσα ο Κουρουμπλής ;;;;

Είναι η ώρα να δείξουν τις αποδεδειγμένες δημοκρατικές ευαισθησίες τους οι Κουβέλης-Σαντορινιός και να βάλουν μέσα στο νομοσχέδιο την απεμπλοκή του ΣΠΚ η οποία εμπεριέχεται στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.




Το aktofylakionline δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως νομική ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ‘η αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα  άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στην φόρμα επικοινωνίας μας η στο Email μας aktofylakionline@gmail.com