ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Delta Air Lines: 8,3 εκατομμύρια επιβάτες τον Ιούλιο



Αποτέλεσμα εικόνας για Delta Air Lines: 8,3 εκατομμύρια επιβάτες τον Ιούλιο

Η Delta Air Lines μετέφερε 18,3 εκατομμύρια επιβάτες στο ευρύ παγκόσμιο δίκτυο της τον περασμένο μήνα σπάζοντας το ρεκόρ της.
Η Delta Air Lines εξυπηρετεί περισσότερους από 180 εκατομμύρια πελάτες κάθε χρόνο. Το 2018 για έβδομη φορά σε οκτώ χρόνια, η Delta πήρε τον τίτλο της πιο “θαυμαστής αεροπορικής εταιρείας”.
Επιπλέον, η Delta κατέχει την πρώτη θέση στην ετήσια έρευνα αεροπορικών εταιρειών Business Travel News για επτά συναπτά έτη.
Με ένα κορυφαίο παγκόσμιο δίκτυο, η Delta και οι αερομεταφορείς Delta Connection προσφέρουν υπηρεσίες σε 323 προορισμούς σε 56 χώρες σε έξι ηπείρους.
Με έδρα την Ατλάντα, η Delta απασχολεί περισσότερους από 80.000 εργαζόμενους παγκοσμίως και εκμεταλλεύεται ένα κύριο στόλο με περισσότερα από 800 αεροσκάφη.
Η αεροπορική εταιρεία αποτελεί ιδρυτικό μέλος της παγκόσμιας συμμαχίας της SkyTeam και συμμετέχει στην κορυφαία διατλαντική κοινή επιχείρηση με την Air France-KLM και την Alitalia καθώς και μια κοινοπραξία με την Virgin Atlantic.