ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Marriott: Δικό της το Sheraton Grand Phoenix για 255 εκατ. δολάρια




Αποτέλεσμα εικόνας για Sheraton Grand Phoenix
Η Marriott International έχει αγοράσει το των 1.000 δωματίων Sheraton Grand Phoenix για 255 εκατ. δολάρια το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου του Φοίνιξ και θα ξεκινήσει την εκ βάθρων ανακαίνιση του το 2019.
“Το ξενοδοχείο θα είναι η βιτρίνα του νέου μας οράματος για το εμπορικό σήμα Sheraton, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή μας να αποκαταστήσουμε το σήμα στην ηγετική του θέση”, δήλωσε για την συμφωνία ο Άρνε Σόρενσον, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Marriott International.
Η Marriott International αναμένει να πουλήσει το Sheraton Grand Phoenix, υπό την προϋπόθεση μίας μακροπρόθεσμης συμφωνίας διαχείρισης.
Το ξενοδοχείο διαθέτει χώρους συνεδριάσεων, επιχειρηματικό κέντρο, γυμναστήριο, εξωτερικό χώρο 4ου ορόφου με μπαρ δίπλα στην πισίνα, καθώς και εστιατόριο και μπαρ στο λόμπι.