ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Solo ταξίδι για γυναίκες και πως να τις κερδίσετε




Αποτέλεσμα εικόνας για Solo ταξίδι για γυναίκες και πως να τις κερδίσετε

Τα solo ταξίδια αυξάνονται με τις γυναίκες να οδηγούν το boom στις ατομικές αποδράσεις.
Η booking διαπίστωσε σε έρευνα της ότι το 72% των Αμερικανίδων έχει την εμπειρίας μίας solo ταξιδιωτικής περιπέτεια και συνήθως πραγματοποιούν τουλάχιστον τρία ή περισσότερα ταξίδια μόνες τους ετησίως.
Οι γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες αναζητούν νέες εμπειρίες και όχι το τυπικό ξενοδοχείο 5 αστέρων με το σπα που βλέπουμε στις διαφημίσεις.
Οι διοργανωτές περιηγήσεων και δραστηριοτήτων που θέλουν να κερδίσουν αυτή την αναπτυσσόμενη αγορά για να μην χάσουν μεγάλο μέρος της πελατείας τους.
Πως να αποκτήστε περισσότερες γυναίκες στις περιηγήσεις σας.
  • Δημιουργήστε δραστηριότητες για γυναίκες σε νέους άγνωστους προορισμούς. To ότι ταξιδεύουν solo δεν σημαίνει δεν θα ενταχθούν σε μία ομάδα.
  •  Το μάρκετινγκ «από στόμα σε στόμα» είναι το καλύτερο εργαλείο για να προσελκύσετε περισσότερες γυναίκες.
  • Δημιουργήστε ασφαλέστερο περιβάλλον για τους θηλυκούς πελάτες σας. Μια σημαντική ανησυχία για τις γυναίκες ταξιδιώτες είναι η ασφάλεια, οπότε κάνετε ό, τι μπορείτε για να τους δημιουργήσετε ένα δίχτυ ασφαλείας.
  • Παρέχετε πλατφόρμες για γυναίκες που ταξιδεύουν και μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Είναι στα «συν» σας να μπορούν να μοιράζονται ιστορίες. Διευκολύνετε τις ευκαιρίες για τους πελάτισσες σας να σπάσουν τον πάγο, να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις.
Με το solo ταξίδι όλοι θέλουν να ανακαλύψουν τον κόσμο με ανοιχτό μυαλό, βλέποντας νέα αξιοθέατα, κάνοντας νέα πράγματα και γνωρίζοντας νέους ανθρώπους.