ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Sky Express: Εισιτήρια με 12,7 ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για Sky Express: Εισιτήρια με 12,7 ευρώ



Εισιτήρια με 12,7 ευρώ προσφέρει η Sky Express για κρατήσεις θέσεων που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου και θα αφορούν πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1η Οκτωβρίου έως 31 Μαρτίου.
Πιο συγκεκριμένα η Sky Express προσφέρει εισιτήρια από και προς Αθήνα για Νάξο, Μήλο, Κύθηρα, Πάρο, Κάρπαθο, Ικαρία, Σύρο και Αστυπάλαια που ξεκινούν από 12,7€ τελική τιμή. 
Επίσης, για το ίδιο διάστημα, η Sky Express προσφέρει πτήσεις για το δρομολόγιο Ηράκλειο-Αθήνα-Ηράκλειο με εισιτήρια από 24,7€ και Σκιάθος-Αθήνα-Σκιάθος με εισιτήρια από 29,45€. Οι τιμές είναι τελικές και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους.

Η προσφορά αφορά περιορισμένο αριθμό θέσεων. Στην τιμή του εισιτήριου συμπεριλαμβάνονται αποσκευή και χειραποσκευή, δωρεάν είσοδος στο VIP Lounge και in-flight service.