ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Συνέλευση στο Καστέλι για το αεροδρόμιο



Αποτέλεσμα εικόνας για Συνέλευση στο Καστέλι για το αεροδρόμιο

Λαϊκή συνέλευση για το αεροδρόμιο στο Καστέλι, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 το απόγευμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου- Λυκείου Καστελίου όπου θα συζητηθούν τα ζητήματα του αεροδρομίου και η σχεδιαζόμενη εγκατάστασή του στην πεδιάδα του Καστελίου.

Επίσης, αναμένεται να συζητηθούν ο συντονισμός και ο προγραμματισμός των ενεργειών των πολιτών της περιοχής, εν όψει της επικείμενης επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Κρήτη. Όπως αναφέρεται και στην σχετική ανακοίνωση: Αυτή είναι η πιο κρίσιμη στιγμή. Η Ελληνική Κυβέρνηση ετοιμάζεται να υπογράψει τη σύμβαση παραχώρησης, με τον μοναδικό εργολάβο που συμμετείχε στον πρόσφατο διαγωνισμό.

Προσθέστε τη φωνή σας, στον πολυετή αγώνα μας να σταματήσουν οι διαδικασίες για την εγκατάσταση του τεράστιου αεροδρομίου στο Καστέλι, στην αγροτική ενδοχώρα της Κρήτης και να στηρίξουμε έργα και δράσεις, στην κατεύθυνση της βιώσιμης οικονομίας και ανάπτυξης, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, βασισμένη στα ποιοτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας. Μπορούμε όλοι μαζί να σώσουμε τον τόπο μας για τις μελλοντικές γενιές.

Με τη συμμετοχή και την αλληλεγγύη όλων, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μάλιστα, έχει ξεκινήσει και συλλογή υπογραφών, με το ερώτημα να σταματήσουν οι διαδικασίες για νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι. 

Πηγή:efsyn