ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΤαAegeanStarHotelsεμπιστεύονται την EyeWideγια την συνολική ψηφιακή διαφήμισή τους

Αποτέλεσμα εικόνας για AegeanStarHotels


ΤαAegeanStarHotelsεπέλεξαν τηνEyeWideDigitalMarketingAgency για το σύνολο της ψηφιακής διαφήμισης του ομίλου και τριών από τα ξενοδοχεία του.
Πιο αναλυτικά, η EyeWide ανέλαβε να σχεδιάσει και να αναπτύξει τα responsivewebsites του AegeanStarHotelsGroup, του AegeanMelathron, του CretaStar και του CretaRoyal, του μοναδικού AdultsOnly ξενοδοχείουτου ομίλου. Η εταιρεία κατάφερε να αναδείξει τα μοναδικά στοιχεία της οικογένειας των AegeanStar, αλλά και να τονίσει τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του κάθε ξενοδοχείου.


Οι υπηρεσίες που παρέχει ηEyeWideστα AegeanStarHotels δεν περιορίζονται μόνο στο webdesign. Ο σχεδιασμός τωνGoogleAdWordsPayPerClick (PPC) καμπανιών έχει γίνει έπειτα από προσεκτική έρευνα και η διαχείρισή τους γίνεται με πρωταρχικό στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας των ιστοσελίδων των ξενοδοχείων και, τελικά, την αύξηση στις κρατήσεις.

Η εταιρεία έχει αναλάβει το SocialMediaMarketingτων 3 ξενοδοχείων καθώς και του ομίλου διατηρώντας και αυξάνοντας το κοινό τους σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook, το Instagramκαι το Google+, ενημερώνοντας παράλληλα τους παλαιούς και εν δυνάμει πελάτες για εγκαταστάσεις, δραστηριότητες και προσφορές των ξενοδοχείων.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ AEGEAN STAR HOTELS

ΤοAegeanStarHotelsGroupαποτελείται από 5 πολυτελή ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων: το AegeanMelathronστην Χαλκιδική και τα CretaRoyal, CretaStar, CretaMarineκαι CretaPanoramaστο Ρέθυμνο. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται σε εξαιρετικές τοποθεσίες και διακρίνονται για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουν στους πελάτες τους. Ο όμιλος διατηρεί μια συνεπή και σταθερή φιλοσοφία για πάνω από 30 χρόνια, η οποία έχει κάνει τα ξενοδοχεία ισοδύναμα της παραδοσιακής Ελληνικής φιλοξενίας.