ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Χάλκινο στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Αποτέλεσμα εικόνας για Χάλκινο στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Την τρίτη μεγαλύτερη αύξηση επιβατικής κίνησης, ανάμεσα σε όλα τα διεθνή αεροδρόμια της Ευρώπης, καταγράφει το διεθνές αεροδρόμιο Λάρνακας το πρώτο τρίμηνο του 2017.
Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα του ACI Ευρώπης, το διεθνές αεροδρόμιο Λάρνακας, εμφανίζεται στην τρίτη θέση στον πίνακα αύξησης της επιβατικής κίνησης, ανάμεσα σε όλα τα διεθνή αεροδρόμια της Ευρώπης, στην κατηγορία των αερολιμένων με επιβατική κίνηση από 5 έως 10 εκατομμύρια, ετησίως.

Στο σχετικό πίνακα του ACI Ευρώπης, το διεθνές αεροδρόμιο Λάρνακας εμφανίζεται τρίτο στη σειρά κατάταξης, με ποσοστό αύξησης 26,9% επιπρόσθετους επιβάτες, πίσω από το αεροδρόμιο Boryspil του Κιέβου (Oυκρανία) που καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με ποσοστό 32,2% ενώ στην πρώτη θέση βρίσκεται το διεθνές αεροδρόμιο Keflavik του Ρέϊκιαβικ (Ισλανδία) με ποσοστό αύξησης, 53.7%.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hermes, στη συγκεκριμένη κατηγορία αεροδρομίων (5 έως 10 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως) το διεθνές αεροδρόμιο Λάρνακας, ουσιαστικά, καταλαμβάνει την πρώτη θέση ανάμεσα σε όλα τα διεθνή αεροδρόμια των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη μέχρι τώρα πορεία της επιβατικής κίνησης, η οποία, συνεχίζει την ανοδική της πορεία για δεύτερη συνεχή χρονιά. Τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου επιβεβαιώνουν επίσης την αύξηση κατά τους χειμερινούς μήνες, κάτι το οποίο αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για μας», αναφέρει σε δήλωσή της η ανώτερη διευθύντρια μάρκετινγκ και επικοινωνίας της Hermes Airports Μαρία Κουρούπη. Στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια συνολικά, η αύξηση της αεροπορικής κίνησης ανέρχεται στο 7,2%
Πηγή:stockwatch