ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Στην τελική ευθεία για την τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards

Αποτέλεσμα εικόνας για Στην τελική ευθεία για την τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards

Στην τελική ευθεία εισέρχονται τα φετινά Greek Hospitality Awards 2017, με τη συμμετοχή πολλών και σημαντικών ξενοδοχείων στη διαγωνιστική διαδικασία, όπου αξιολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή και το αναγνωστικό κοινό του περιοδικού “ΧΡΗΜΑ”.

Η απονομή στους τελικούς νικητές θα λάβει χώρα στις 23 Μαρτίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής και ώρα 19.30 Το κορυφαίο βραβείο του θεσμού, “Top Greek Hotel 2017”, θα απονείμει η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά.


Υπογραμμίζεται ότι τα βραβεία τελούνται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων και της ΔΕΘ Helexpo.