ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ ALACARTE ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΛΙΑ – CACTUSROYAL ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ..!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ ALACARTE ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΛΙΑ – CACTUS ROYAL ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ..!!!

Παρουσία τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων και επιχειρηματιών πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα η απονομή των σημάτων <Κρήτη>,< Κρητική Κουζίνα> και <Κρητικό Παντοπωλείο>από την Περιφέρεια Κρήτης.


Τα σήματα απονεμήθηκαν σε 48 Κρητικές επιχειρήσεις οι οποίες μέσα από την λειτουργία τους προωθούν και στηρίζουν τα τοπικά προϊόντα συμβάλλοντας στην ενίσχυση του τοπικής οικονομίας και του πρωτογενή τομέα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ ALACARTE ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΛΙΑ – CACTUS ROYAL ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ..!!!

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή και για μας που είμαστε ανάμεσα στις 48 βραβευμένες επιχειρήσεις με το alacarte εστιατόριο ΕΛΙΑ της ξενοδοχειακής μας μονάδας CactusRoyal να συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην κοινή προσπάθεια προώθησης του τοπικού στοιχείου και συγκεκριμένα της Κρητικής διατροφής.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ ALACARTE ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΛΙΑ – CACTUS ROYAL ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ..!!!Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλη την ομάδα της Αγροδιατροφικής σύμπραξης για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, η οποία και θα συνεχιστεί. Να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Κρήτης για την αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία, συγχαρητήρια σε όλους τις βραβευμένες επιχειρήσεις και ευχαριστούμε θερμά το Ι.Ι.ΕΚ. TasteAcademy – Ντερέκας Κώστας για τις τοπικές λιχουδιές που είχαμε την χαρά να γευτούμε μετά το πέρας της εκδήλωσης