ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Νέα χειμερινή προσφορά από την Ryanair


ryanair
Nέα  προσφορά, με περισσότερες από 250,000 θέσεις των 9.99€ σε 360 δρομολόγια ανακοίνωσε η Ryanair. Η προσφορά αφορά ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τον Νοέμβριο, τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες να εξοικονομήσουν ακόμα περισσότερα χρήματα αυτόν τον χειμώνα.
Οι συγκεκριμένοι ναύλοι των 9.99€ είναι διαθέσιμοι προς κράτηση από τώρα, μέχρι σήμερα το μεσάνυχτα (Παρασκευή) στο Ryanair.com.
Ο Robin Kiely  της Ryanair δήλωσε:
O καιρός μας πάγωσε- και έτσι εμείς παγώνουμε τους ναύλους μας! Προσκαλούμε λοιπόν τους πελάτες μας να κάνουνε κράτηση για την νέα χειμερινή προσφορά μας, με περισσότερες από 250,000 θέσεις των 9.99€ σε 360 δρομολόγια, για ταξίδια τον Νοέμβριο, τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο. Η προσφορά είναι διαθέσιμη έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, για κρατήσεις μέσω του Ryanair.com.