ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Το Creta Beach Hotel & Bungalows ανακαινίστηκε!

Το Creta Beach Hotel & Bungalows ανακαινίστηκε!
Σε ιδανική τοποθεσία, ακριβώς δίπλα στην απομονωμένη αμμώδη παραλία της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο Κρήτης, το Creta Beach Hotel & Bungalows του ομίλου CIVITEL Hotels & Resorts, αποτελεί έναν εξωτικό κήπο με φοίνικες. Διαθέτει ευρύχωρα και κομψά πέτρινα bungalows, υπέροχα δωμάτια και εστιατόριο-μπαρ. Το resort απέχει μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη γραφική πόλη του Ηρακλείου.
Η μεγάλη εξωτερική πισίνα, διαστάσεων 21μ x 10μ, βρίσκεται δίπλα στην παραλία! Ξαπλώστρες, ομπρέλες και πετσέτες παρέχονται χωρίς χρέωση τόσο στην πισίνα όσο και στην υπέροχη ιδιωτική παραλία. 
Creta Beach Panoramic View

Εξαιρετική κουζίνα και υπέροχα τοπικά εδέσματα προσφέρει το μοναδικής αισθητικής εστιατόριο. Πρόσφατα ανακαινισμένο, προσφέρει υπέροχη θέα στη θάλασσα. Αφήστε  τον ήχο των κυμάτων να πλαισιώσουν μοναδικά κάθε σας γεύμα. Ο executive chef ετοιμάζει καθημερινά μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις εναρμονίζοντας ιδανικά τη Μεσογειακή και την Κρητική κουζίνα.
Απολαύστε μια βόλτα στους όμορφους κήπους του resort και περάστε ξέγνοιαστες στιγμές με ποικίλες επιλογές για άθληση και διασκέδαση στις όμορφες αθλητικές εγκαταστάσεις, ιδανικές για μικρούς και μεγάλους.  Για μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης, προτείνουμε ένα εξαιρετικό μασάζ ή όποια άλλη υπηρεσία SPAεπιλέξετε από τους έμπειρους επαγγελματίες μας.
Τα βράδια στο Creta Beach γίνονται πιο διασκεδαστικά με θεατρικές παραστάσεις και πολλές εκδηλώσεις. Εναλλακτικά, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας στο κομψό κεντρικό μπαρ με την υπέροχη θέα στο Αιγαίο. 
Ιδανικός προορισμός για οικογένειες, το Creta Beach Hotel & Bungalows διαθέτει ειδική πισίνα για παιδιά, παιδότοπο, υπηρεσίες baby-sitting (κατόπιν αίτησης) και πολλά άλλα. Έμπειροι πολύγλωσσοι επαγγελματίες προσφέρουν υπηρεσίες ψυχαγωγίας με αναρίθμητες δραστηριότητες για τα παιδιά, δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να διασκεδάσουν με ασφάλεια αλλά και στους γονείς να περάσουν περισσότερο ποιοτικό χρόνο μόνοι τους.
Το Creta Beach σέβεται την οικολογία της περιοχής και το αποδεικνύει καθημερινά, αποφεύγοντας  τις χημικές ουσίες στον κήπο, ελαχιστοποιώντας τα απόβλητα και εφαρμόζοντας πρόγραμμα ανακύκλωσης πετσετών. Η πρόσφατη ανακαίνισή του με φιλικά προς το περιβάλλον δομικά υλικά όπως η πέτρα, εξασφαλίσει ένα βιοκλιματικό περιβάλλον που εναρμονίζεται ιδανικά με την αρχιτεκτονική του νησιού. Το ξενοδοχείο φροντίζει επίσης για τον καθαρισμό της παραλίας σε τακτά χρονικά διαστήματα, λαμβάνοντας μέρος σε εθελοντικούς καθαρισμούς.
Καθώς η Κρήτη φημίζεται για το ατελείωτο καλοκαίρι της, είτε ταξιδεύετε στο Ηράκλειο για δουλειά είτε όχι, το Creta Beach Hotel & Bungalows σας προσκαλεί όλους να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία διακοπών πάνω στη θάλασσα και δίπλα ακριβώς στην πόλη!