ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Πτώχευσε η Transaero στη Ρωσία


Σε πτώχευση οδηγείται η Transaero, πρώτη ιδιωτική αεροπορική εταιρεία στη Ρωσία με στόλο 76 αεροσκαφών και πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος να συμπαρασύρει μαζί της και ρωσικούς τουριστικούς Οργανισμούς ανοίγοντας νέο κύκλο πτωχεύσεων.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ρωσικά Μέσα ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ έδωσε το πράσινο φως για να αρχίσει διαδικασία πτώχευσης της αεροπορικής εταιρείας καθώς οι διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της από την Aeroflot, περιήλθαν σε αδιέξοδο. Η Transaero είχε φθάσει σε τέτοια οικονομική κατάσταση, που δεν μπορούσε ούτε να εφοδιάσει με καύσιμα τα αεροπλάνα της. Ο εφοδιασμός γινόταν από την Aeroflot.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων κ. Ανδρέας Ανδρεάδης αναφέρθηκε πριν από λίγο σε ανησυχητικά μηνύματα πιθανής χρεοκοπίας  και μεγάλου ρωσικού Tour Operator με σημαντική παρουσία στη χώρα μας.
Πηγή: tornosnews.gr