ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Εκδήλωση γαστρονομίας στο Πεκίνο


Γαστρονομική εκδήλωση με την ονομασία 'Greek Gourmet Festival' διοργανώθηκε από τον ταξιδιωτικό όμιλο Beijing Bloom International Travel Service και φιλοξενείται (από 8/5 έως 7/6/2015) στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Minzu Beijing Hotel με την στήριξη της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Κίνα,του οικείου Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) και  του Γραφείου ΕΟΤ Κίνας.
 
Για την εν λόγω προωθητική καμπάνια, η οποία θα διαρκέσει ένα μήνα, έχει προσκληθεί διακεκριμένος Έλληνας Σεφ, ο κ. Χρήστος Αμάντος, ο οποίος έχει αναλάβει τη δημιουργία ελληνικού μενού, σε ένα αυθεντικά διακοσμημένο ελληνικό χώρο με χρώματα που παραπέμπουν στο "απόλυτο γαλάζιο του Αιγαίου" και με εμβληματικά  ελληνικά τοπία που έλκουν ολοένα περισσότερους Κινέζους τουρίστες.
 
Κάθε μια από τις τέσσερις εβδομάδες που θα διαρκέσει η καμπάνια θα είναι αφιερωμένη σε διαφορετική θεματική ενότητα (Γαστρονομία, Τουρισμός, Πολιτισμός, Ολυμπιάδα) με παρουσιάσεις, διαγωνισμούς και δώρα.
 
Στην  εκδήλωση εκ μέρους Πρεσβείας της Ελλάδας στο Πεκίνο παρέστη η Επιτετραμμένη  κα  Ελισάβετ Φωτιάδου και στελέχη Γραφείου ΟΕΥ υπό τον Γεν. Σύμβουλο ΟΕΥ κ. Εμμ. Στάνζτο και ο προϊστάμενος ΕΟΤ Κίνας κ. Γιάννης Πλεξουσάκης.