ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Στην Dolphin Capital ο Αστέρας


Τον Αστέρα σχεδιάζει να εξαγοράσει η Dolphin Capital Investors, όπως τονίζεται σε δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, το οποίο επισημαίνει ότι έχει ήδη υποβληθεί σχετική πρόσφορά.
H Dolphin Capital Investors Limited (DCI) επενδύει στην ανάπτυξη οργανωμένων τουριστικών θερέτρων στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης ενώ είναι στον κλάδο real estate στην αγορά AIM (Alternative Investment Market) του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου.
Η DCI επενδύει σε παραθαλάσσιες εκτάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο και την κεντρική Αμερική, όπου αναπτύσσει ή σχεδιάζει να αναπτύξει υψηλού επιπέδου οργανωμένα τουριστικά θέρετρα.
Από τη δημιουργία της, το 2005, η DCI έχει συγκεντρώσει 884 εκατομμύρια ευρώ ίδια κεφάλαια ενώ η σημερινή αξία παγίου ενεργητικού υπολογίζεται ότι φτάνει τα 1,9 δισεκατομμύρια ευρώ. Η DCI έχει εξελιχθεί σε έναν από τους μεγάλους ιδιώτες ιδιοκτήτες παραθαλάσσιας γης στην Ελλάδα και την Κύπρο με συνολικό χαρτοφυλάκιο ακινήτων που ξεπερνά τα 63 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα.
Συνεργάζεται με ορισμένους από τους πλέον καταξιωμένους αρχιτέκτονες, σχεδιαστές γκολφ και διαχειριστές ξενοδοχείων ανά τον κόσμο.
tourism