ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2025

Αλ.Αυλωνίτης: Ζητάμε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μαρτύρων στην Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

 

Κατ’ επανάληψη έχουμε ζητήσει κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μαρτύρων στην Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Μόνο έτσι θα εξασφαλιστεί η ουσιαστική διερεύνηση και η διασταύρωση των γεγονότων.  


Σήμερα, στην Εξεταστική Επιτροπή, αποκάλυψα το έγγραφο που απέστειλε η πρώην αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Δήμητρα Χαλικιά, αιτούμενη κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον εξεταζόμενο μάρτυρα Ιωάννη Κάτρη, αντιπρόεδρο της Cognitera και διευθυντικό στέλεχος της ΕΑΣ Αγρινίου (αγροτικός συνεταιρισμός). Με το έγγραφό της η κα. Χαλικιά επιπλέον υποστηρίζει ότι όσα κατέθεσε σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή ο κ. Κάτρης για το σχέδιο δράσης για τις βοσκήσιμες γαίες και για την ίδια είναι απολύτως ψευδή.

Γι’ αυτό λοιπόν επαναλαμβάνω: Κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μαρτύρων ΤΩΡΑ. Όλων όσοι εμπλέκονται, συμπεριλαμβανομένων και των πρώην υπουργών.

Το απόσπασμα εδώ: