ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Έρχεται το πρώτο ξενοδοχείο JW Marriott στην Ελλάδα Ανοίγει το 2025 το JW Marriott Crete Resort & Spa

 

Η Marriott International ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρεία Βασιλάκης Α.Ε. για να φέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το brand JW Marriott. Το JW Marriott Crete Resort & Spa, που αναμένεται να ανοίξει το 2025 στο Μαράθι Χανίων, θα εκτείνεται σε 100 στρέμματα και θα αποτελεί ένα καταφύγιο για τους ταξιδιώτες που αναζητούν μια πολυτελή απόδραση, σε συνδυασμό με εξαιρετικές υπηρεσίες και ολιστικές εμπειρίες ευεξίας. 

Η SWOT Hospitality, εταιρεία διαχείρισης πολυτελών ξενοδοχείων στην Ελλάδα, θα συνεργαστεί με τη Βασιλάκης Α.Ε. και τη Marriott International ως η διαχειρίστρια εταιρεία του ξενοδοχείου.

«Η Ελλάδα παραμένει ένας από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για τον σημερινό παγκόσμιο ταξιδιώτη και η υπογραφή του JW Marriott Crete Resort & Spa αντικατοπτρίζει τη συνεχή ζήτηση που παρατηρούμε για πολυτελή καταλύματα, σε όλη τη χώρα», δήλωσε ο Jerome Briet, Chief Development Officer, Europe, Middle East & Africa, Marriott International.

Το ξενοδοχείο θα αποτελείται από 160 πολυτελή δωμάτια, με όλες τις σουίτες και τις βίλες να διαθέτουν ιδιωτική πισίνα ή τζακούζι. Το θέρετρο θα παρέχει επίσης πέντε επιλογές για φαγητό, μεταξύ των οποίων ένα παραδοσιακό κρητικό εστιατόριο και ένα παραλιακό εστιατόριο, ένα beach club και οικογενειακές εμπειρίες.

  • Η δραστηριότητα της Βασιλάκης Α.Ε. ξεκίνησε με την ίδρυση της πρώτης εταιρείας εμπορίου ξυλείας στο Ηράκλειο Κρήτης, η οποία εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη μονάδα της περιοχής. Αργότερα, η εταιρεία επέκτεινε τις δραστηριότητές της στις κατασκευές και τα οικοδομικά υλικά και προμήθευσε την αγορά με μια ευρύτερη γκάμα νέων προϊόντων που βελτίωσαν τα κατασκευαστικά αποτελέσματα. Ο Αντώνιος Βασιλάκης επέκτεινε πρόσφατα την δραστηριότητα του και στον τουριστικό κλάδο, προχωρώντας σε στρατηγική συμφωνία για το άνοιγμα του πρώτου JW Marriott στην Ελλάδα, που θα βρίσκεται στην περιοχή των Χανίων καθώς και το άνοιγμα ενός city hotel στο Ηράκλειο Κρήτης.
  • «Οι αξίες της JW Marriott ευθυγραμμίζονται απόλυτα με το όραμά μας γι αυτό το έργο και είμαστε βέβαιοι ότι αυτό το brand θα αναβαθμίσει την εμπειρία φιλοξενίας στην Ελλάδα και θα θέσει ένα νέο πρότυπο πολυτέλειας για τους επισκέπτες μας», σχολίασε ο κ.Βασιλάκης αυτή τη συνεργασία.