ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Σε ποιον δημοφιλή τουρισμό προορισμό επενδύει η Club Med

 


H γαλλική αλυσίδα Club Med πρόκειται να εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιό της με ένα νέο παραθαλάσσιο θέρετρο στην πόλη Εσαουίρα του Μαρόκο.

Εκτιμάται ότι η νέα επένδυση θα ανέλθει στα 90 εκατομμύρια ευρώ.

Έντονη ζήτηση

Πριν από την πανδημία, η αλυσίδα είχε καταγράψει αύξηση 13% στον αριθμό των επισκεπτών στα τρία θέρετρα που έχει ήδη στο Μαρόκο από το 2017.

Το νέο Club Med Essaouira θα είναι ένα οικολογικό θέρετρο, δυναμικότητας 350 δωματίων, ιδανικό για οικογένειες και ζευγάρια. Αναμένεται να ανοίξει το 2024.

Λίφτινγκ σε δύο ακόμη ξενοδοχεία

Το Club Med επενδύει παράλληλα 25 εκατομμύρια ευρώ για την επέκταση του resort που διαθέτει στο La Palmeraie στο Μαρακές, δημιουργώντας επιπλέον 100 δωμάτια και αναπτύσσοντας μια μεγάλη οικογενειακή πισίνα και παιδικό κλαμπ. Θα ανακαινίσει επίσης το σπα, τα εστιατόρια και τον χώρο συναντήσεων και εκδηλώσεων.

Τέλος, η εταιρεία θα προχωρήσει σε ένα πρόγραμμα ανακαίνισης, ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ στο Club Med Yasmina στο Μαρόκο.