ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Πτήσεις από τη Βιέννη προς την Αθήνα ξεκινά η Ryanair




Ryanair: Εισιτήρια από 9 ευρώ για πτήσεις από Θεσσαλονίκη

Την επανεκκίνηση 67 δρομολογίων από και προς την Αυστρία από την 1η Ιουλίου ανακοίνωσε η Ryanair, στο πλαίσιο του προγράμματός της για το καλοκαίρι του 2020 στη μετά-Covid εποχή.

Η βάση της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρείας στη Βιέννη θα προσφέρει 64 διαδρομές, συμπεριλαμβανομένων καλοκαιρινών πτήσεων προς Πάλμα, Ρώμη, Φάρο, Αθήνα και πολλούς ακόμη προορισμούς.

Μάλιστα, οι ταξιδιώτες της Βιέννης μπορούν τώρα να προγραμματίσουν μια καλοκαιρινή απόδραση με ναύλους που ξεκινούν από μόλις 9,99 ευρώ για ταξίδια τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Το πρόγραμμα της Ryanair για την Αυστρία θα προσφέρει 64 διαδρομές από και προς τη Βιέννη, συμπεριλαμβανομένων:

Πάνω από 25 καλοκαιρινούς προορισμούς, όπως η Μάλαγα, η Μάλτα, η Νάπολη και η Πάλμα.
Πάνω από 20 προορισμούς διακοπών σε πόλεις, όπως το Δουβλίνο, το Μιλάνο, η Μαδρίτη, η Λισαβόνα και η Βαρσοβία.
Η Ryanair θα εκτελεί επίσης 2 διαδρομές προς/από το Σάλτσμπουργκ και 1 διαδρομή προς/από το Κλάγκενφουρτ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair Group, Μάικλ Ο’ Λίρι, δήλωσε: «Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανοίξει 67 νέες διαδρομές προς/από την Αυστρία από την 1η Ιουλίου, στο πλαίσιο του θερινού προγράμματος για το 2020. Η βάση μας στη Βιέννη θα εξυπηρετήσει 64 διαδρομές, με εισιτήρια που ξεκινούν από μόλις 9,99 ευρώ για μία διαδρομή, πριν κάποιος τρελός Αυστριακός υπουργός αναγκάσει τους Αυστριακούς καταναλωτές και τους επισκέπτες να πληρώσουν πιο ακριβά τα εισιτήρια! Η Ryanair θα αντιταχθεί σε οποιαδήποτε παράνομη προσπάθεια της αυστριακής κυβέρνησης να αναγκάσει τους καταναλωτές να πληρώσουν υψηλούς ναύλους. Οι Αυστριακοί πολίτες δικαιούνται χαμηλούς ναύλους και κανείς δεν παρέχει χαμηλότερους ναύλους από τη Ryanair».