ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

To πλάνο του Τραμπ για τη στήριξη των αεροπορικών εταιρειών



Ο Τραμπ εξετάζει πρόωρη αγορά καυσίμων και... αεροπορικών ...

Την προπληρωμή αεροπορικών εισιτηρίων για διάστημα τεσσάρων έως πέντε ετών από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής πρότεινε ο Ντόναλντ Τραμπ, έτσι ώστε να αποκτήσουν ρευστότητα οι αεροπορικές εταιρείες που αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαιτίας της πανδημίας.
«Ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε τις αεροπορικές εταιρείες είναι να αγοράσουμε εισιτήρια με πολύ μεγάλη έκπτωση, ίσως έκπτωση 50% ή ίσως και μεγαλύτερη, για διάστημα τεσσάρων ή πέντε ετών, και εισρεύσουν με αυτό τον τρόπο μετρητά στις αεροπορικές εταιρείες», ανέφερε ο Αμερικανός Πρόεδρος κατά την υπογραφή ενός πακέτου στήριξης 484 δισ. δολαρίων για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τις επιπτώσεις της εξάπλωσης της νόσου Covid-19.
www.tourismtoday.gr