ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

ΗΠΑ: Απαγόρευση στα ταξίδια των Ευρωπαίων μέχρι νεωτέρας




Σε αναστολή μετανάστευσης στις ΗΠΑ μέχρι νεοτέρας για να ...

Επεκτείνεται μέχρι νεωτέρας η ταξιδιωτική απαγόρευση των ΗΠΑ για τους Ευρωπαίους πολίτες, όπως ανακοίνωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

Το αυστηρό «πάγωμα» στην είσοδο ταξιδιωτών από την Ευρώπη στις ΗΠΑ παραμένει καθώς η Ιταλία και η Ισπανία συνεχίζουν να πλήττονται σοβαρά από την πανδημία, ενώ και η Γαλλία ανανέωσε πρόσφατα τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, όπως δήλωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Η ταξιδιωτική απαγόρευση θα διαρκέσει μέχρι οι χώρες να αντιμετωπίσουν καλύτερα τον κορωνοϊό, δήλωσε ο κ. Τραμπ και μόλις πραγματοποιηθεί αυτό, οι απαγορεύσεις θα ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 Η αρχική απαγόρευση στα ταξίδια από την Ευρώπη στις ΗΠΑ η οποία ανακοινώθηκε στα μέσα Μαρτίου, ήταν για περίοδο 30 ημερών.Οι απαγορεύσεις επηρεάζουν τα ιδιωτικά ταξίδια αλλά και όλα τα επαγγελματικά μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ.