ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Νέος γενικός διευθυντής του ομίλου Air France-KLM στην Ανατολική Μεσόγειο





Αποτέλεσμα εικόνας για Νέος γενικός διευθυντής του ομίλου Air France-KLM στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Stefan Vanovermeir είναι ο νέος γενικός διευθυντής του ομίλου Air France-KLM για τις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου (Ιταλία, Ελλάδα, Μάλτα, Αλβανία, Κύπρο, Τουρκία και Ισραήλ).
 
Ο Stefan Vanovermeir διαδέχεται τον Jérôme Salemi, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του αντιπροέδρου Sales Policies της Air France-KLM στα κεντρικά γραφεία στο Παρίσι. “Έπειτα από 4 χρόνια στην Ιταλία με μια ομάδα που χαρακτηρίζεται από μεγάλο επαγγελματισμό και ενθουσιασμό, έχω την τιμή να αφήνω την ηγεσία αυτής της ομάδας στα χέρια του Stefan Vanovermeir, ο οποίος με την εμπειρία του θα μπορέσει να δώσει περαιτέρω ώθηση στις αγορές που είναι κάτω από την δικαιοδοσία της”, δήλωσε ο Jérôme Salemi.
 
Ο Stefan Vanovermeir, 46 ετών, είναι Γάλλος, κατέχει πτυχίο μηχανικού από το Ecole Centrale της Lille και έχει πλούσια επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της αεροναυπηγικής.  
 
Στην Air France από το 1999, κατείχε θέσεις στη Διεύθυνση Εσόδων, Διανομής και Τιμολόγησης στο ξεκίνημα της καριέρας του. Από το 2005 έως το 2007 ήταν εμπορικός διευθυντής στην Κορέα και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ασία το 2015 ως γενικός διευθυντής για την Ιαπωνία, Κορέα και Νέα Καληδονία.  
 
”Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινώ αυτή τη νέα εμπειρία σε μια από τις σημαντικότερες περιφέρειες, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο στόχος του ομίλου Air France-KLM Group στις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου είναι να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την παρουσία του και να γίνει η κύρια επιλογή για όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους αλλά και για αναψυχή “, δήλωσε ο Stefan Vanovermeir, ο οποίος θα έχει ως βάση του την Ρώμη και θα είναι επικεφαλής επτά χωρών, που περιλαμβάνουν 18 αεροδρόμια στα οποία πραγματοποιούνται περισσότερες από 500 πτήσεις την εβδομάδα και προσωπικό που ξεπερνά τα 250 άτομα.  
 
Ο Stefan Vanovermeir θα αναφέρεται στον Barry ter Voert, ανώτερο αντιπρόεδρο Ευρώπης της Air France-KLM.