ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Στη Χαλκιδική τα καλλιστεία Mrs India Worldwide 2019- Τεράστια προβολή της Β.Ελλάδας στην αγορά της Ινδίας




Αποτέλεσμα εικόνας για Στη Χαλκιδική τα καλλιστεία Mrs India Worldwide 2019-



Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθούν στη χώρα μας τα Ινδικά καλλιστεία Mrs. India Worldwide 2019.

 Αυτή τη φορά η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκιδική, από τις 10 έως τις 20 Οκτωβρίου 2019, με επίσημο χορηγό διαμονής το ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Carras.

 Χάρη στη θερμή φιλοξενία του ξενοδοχείου Rodos Palace και την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση που έλαβε χώρα πέρσι στη Ρόδο (12-18/09/2018), η ινδική διοργανώτρια εταιρεία Shri Sai Entertainments, αποφάσισε να πραγματοποιήσει και πάλι στην Ελλάδα την εκδήλωση «Haut Monde Mrs. India Worldwide 2019».

 Αξιοσημείωτο είναι ότι οι προορισμοί της Χαλκιδικής, της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας επιλέχθηκαν στρατηγικά, καθώς η Ινδία, η δεύτερη μεγαλύτερη τουριστική αγορά στον κόσμο μετά την Κίνα, είναι η τιμώμενη χώρα στη φετινή ΔΕΘ.

 Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται η επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν στην περιοχή και τον Οκτώβριο, καθώς η φετινή διοργάνωση θα προωθήσει τους πανέμορφους τουριστικούς προορισμούς, την ιστορία και τον πολιτισμό της Βορείου Ελλάδας στην Ινδία και τον κόσμο.

Σημειώνεται ότι, παρά την πρόσφατη καταστροφή στη Χαλκιδική, ο ταξιδιωτικός οργανισμός Mideast Travel Worldwide, ως Επίσημος Παγκόσμιος Ταξιδιωτικός Συνεργάτης της διοργανώτριας εταιρείας, κατάφερε να διατηρήσει τη Χαλκιδική ως προορισμό της διοργάνωσης, προκειμένου να αποκατασταθεί η φήμη της περιοχής.Φέτος, η αποστολή των Ινδικών Καλλιστείων θα αποτελείται από 175 διαγωνιζόμενες Ινδές κυρίες απ’ όλο τον κόσμο, τα μέλη της διοργανώτριας εταιρείας και σπουδαστές των Σχολών Σχεδιαστών της Ινδίας, με την ευγενική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού της χώρας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις διαγωνιζόμενες θα συνοδεύσουν στην Ελλάδα οι συγγενείς τους, για να παρακολουθήσουν από κοντά τόσο την τελετή απονομής καλλιστείων, όσο και τον διαγωνισμό ταλέντων που θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της διοργάνωσης. 

Καθ' όλη τη διάρκεια των Ινδικών Καλλιστείων, οι διαγωνιζόμενες θα φωτογραφηθούν με φόντο τα σημαντικά αξιοθέατα της Χαλκιδικής, της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας γενικότερα, ενώ ολόκληρη η εκδήλωση αναμένεται να προβληθεί σε έως και 150 εκατ. άτομα απ' όλο τον κόσμο, μέσα από τα social media των διαγωνιζομένων, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο της Ινδίας.

Η Mrs. India Worldwide είναι ένας θεσμός που αναγνωρίζει την υποδειγματική δύναμη και τη χαρακτηριστική προσωπικότητα των έγγαμων γυναικών της Ινδίας. Από το 2008, η Mrs. India Worldwide, έχοντας ως μοναδικό στόχο την ενδυνάμωση του γυναικείου φύλου, έχει καταφέρει να διευρύνει τους ορίζοντες πολλών γυναικών και να τους χαρίσει την ευκαιρία να ζήσουν το όνειρο του Bollywood, γεγονός που έχει καταστήσει τη συγκεκριμένη διοργάνωση τη μεγαλύτερη και κυριότερη διοργάνωση ομορφιάς στην Ινδία.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, διευθύνουσα σύμβουλος της Mideast Travel, δήλωσε σχετικά: «Η Ινδία είναι μια πολύ δυναμική και διαρκώς αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά. Η πραγματοποίηση των Ινδικών Καλλιστείων στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχή χρονιά, αποτελεί σφραγίδα των υπηρεσιών και της φιλοξενίας υψηλού επιπέδου που προσφέρει η χώρα. Είναι τιμή μας που η Mideast Travel αποτελεί τον Επίσημο Παγκόσμιο Ταξιδιωτικό Συνεργάτη της Shri Sai Entertainments και που συμβάλλουμε στην ενδυνάμωση των σχέσεων Ινδίας-Ελλάδας σε κοινωνικό, πολιτισμικό και τουριστικό επίπεδο. Παράλληλα, στρατηγικός μας στόχος είναι να εδραιώσουμε την Ελλάδα ως μοναδικό προορισμό για την πραγματοποίηση της ετήσιας εκδήλωσης των καλλιστείων.»