ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Διάλογο αμέσως μετά τις εκλογές για νέο θεσμικό πλαίσιο ζητούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας






Αποτέλεσμα εικόνας για Διάλογο αμέσως μετά τις εκλογές για νέο θεσμικό πλαίσιο ζητούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

Η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ) προσυπογράφει την κοινή ανακοίνωση των ΟΣΥΠΑΕΝΗΜΑΕΚ και ΠΣΠΤΥΠΑ της 21ης Ιουνίου 2019 αναφορικά με τον Ν.4427 και την ΚΥΑ, η οποία, μεταξύ άλλων, ορίζει τα οικονομικά θέματα της ΑΠΑ. Επιπλέον, υπενθυμίζει ότι ο πρόεδρός της κ. Σεραφείμ Πέτρου είχε καταγγείλει στο Εθνικό Κοινοβούλιο ήδη από τον Οκτώβριο του 2016 την ακαταλληλότητα του τότε υπό ψήφιση νόμου, τονίζοντας τη μη συμμόρφωση με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς.
 
Μετά την όψιμη και προσχηματική ενημέρωση που έγινε εκ μέρους του διοικητή της ΥΠΑ σχετικά με το περιεχόμενο της εν λόγω ΚΥΑ, καθώς και την ολοκληρωτική έλλειψη της οποιασδήποτε διαβούλευσης αναφορικά με το Ν.4427, η ΕΕΕΚΕ απαιτεί άμεσα την απόσυρση και των δύο.
 
Μόνη διέξοδος στα φλέγοντα προβλήματα που ταλανίζουν τον τομέα της αεροναυτιλίας στη χώρα μας είναι η διενέργεια ενός γόνιμου διαλόγου αμέσως μετά τις επικείμενες εθνικές εκλογές, για τη διαμόρφωση ενός νέου θεσμικού πλαισίου, εναρμονισμένου με την ευρωπαϊκή πρακτική.