ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Το ετήσιο συνέδριο των Ισραηλινών τουριστικών πρακτόρων γίνεται φέτος στην Κύπρο





Αποτέλεσμα εικόνας για Το ετήσιο συνέδριο των Ισραηλινών τουριστικών πρακτόρων


Ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων και Συμβούλων του Ισραήλ ITTAA, που είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας, επέλεξε να πραγματοποιήσει το ετήσιο συνέδριό του στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Elysium Hotel της Πάφου, από τις 27 έως τις 29 Νοεμβρίου.

Στο συνέδριο παρευρίσκονται περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες, αντιπροσωπεύοντας τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους οργανωτές ταξιδιών, τουριστικούς πράκτορες και αεροπορικές εταιρείες. Παρόντες  είναι επίσης σημαντικοί αξιωματούχοι της τουριστικής βιομηχανίας του Ισραήλ όπως και δημοσιογράφοι, ενώ οι εργασίες του συνεδρίου καλύπτονται από σημαντικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας της χώρας. Στα πλαίσια του συνεδρίου αναμένεται να συζητηθούν σημαντικά τουριστικά θέματα που θα οδηγήσουν σε αποφάσεις βαρύνουσας σημασίας.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, που εργάστηκε μεθοδικά για να επιτύχει την πραγματοποίηση του σημαντικού αυτού συνεδρίου στην Κύπρο, αξιοποιεί την επίσκεψη των συμμετεχόντων στο  νησί μας για να τους φέρει σε επαφή με το αξιόλογο τουριστικό προϊόν, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την ζεστή φιλοξενία που προσφέρει η Κύπρος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τουριστικές αφίξεις από το Ισραήλ ακολούθησαν μια εντυπωσιακή πορεία τα τελευταία χρόνια, ενώ και αρκετοί αερομεταφορείς έχουν εντάξει στο πρόγραμμα τους πτήσεις ανάμεσα στις δύο χώρες. Το α’ εξάμηνο του 2016, έφτασαν τις 73.000, ενώ φέτος ανήλθαν στις 126.500 το αντίστοιχο χρονικό διάστημα.