ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Ένα ελληνικό spa στα καλύτερα της Ευρώπης για το 2018






Αποτέλεσμα εικόνας για Ένα ελληνικό spa στα καλύτερα της Ευρώπης για το 2018
ο κ. Ανδρέας Μεταξάς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά, με τη διευθύνουσα σύμβουλο των World Spa Awards, Rebecca Cohen (δεξιά), έπειτα από την παραλαβή του βραβείου.



Η 4η Ετήσια Απονομή των Βραβείων World Spa Awards πραγματοποιήθηκε σε μία λαμπερή τελετή την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου στις Μαλδίβες, στο ξενοδοχείο St. Regis Maldives Vommuli Resort.

Ως το “Καλύτερο Resort Spa” σε Ελλάδα και Ευρώπη αναδείχθηκε το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, λαμβάνοντας το βραβείο “Greece’s Best Resort Spa” για δεύτερη συνεχή χρονιά και το αντίστοιχο βραβείο “Europe’s Best Resort Spa” σε ευρωπαϊκό επίπεδο στα World Spa Awards. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά, κ. Ανδρέας Μεταξάς, μετά την παραλαβή του βραβείου δήλωσε σχετικά: “Η διπλή αυτή βράβευση αποτελεί για εμάς μεγάλη χαρά και τιμή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους επισκέπτες του ξενοδοχείου μας, οι οποίοι με την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας έχουν δείξει κατά τα τρία χρόνια παρουσίας μας στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης, μας δίνουν έμπνευση και δύναμη να προσπαθούμε συνεχώς και περισσότερο για να ανεβάσουμε ολοένα και υψηλότερα τον πήχη των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Η αριστεία του Spa του Santo Maris, είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον τουρισμό ευεξίας στη Σαντορίνη και στην Ελλάδα”.

Europe’s Best Hotel Spa 2018
Çırağan Palace Kempinski Spa, managed by Sanitas (Turkey)

Europe’s Best Resort Spa 2018
Santo Maris Oia Luxury Spa (Greece)

Europe’s Best Wellness Retreat 2018
Mriya Resort & Spa (Russia)

Europe’s Best Day Spa 2018
Grace Spa at Grace Belgravia

Europe’s Best Spa Destination 2018
Switzerland

Καλύτερο ξενοδοχειακό spa στην Κύπρο για το 2018 είναι το Amathus Spa at Amathus Beach Hotel.

Για την Ελλάδα οι βραβεύσεις ήταν οι ακόλουθες:
  • Greece’s Best Hotel Spa 2018: The Spa at Porto Zante Villas & Spa
  • Greece’s Best Resort Spa 2018: Santo Maris Oia Luxury Spa
  • Greece’s Best Wellness Retreat 2018: Elounda Beach Hotel & Villas