Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018

Η trivago επανασχεδιάζει τον δείκτη Hotel Price Index

Αποτέλεσμα εικόνας για Hotel Price Index.

Η trivago, μία από τα κορυφαίες παγκοσμίως μηχανές μετά-αναζήτησης ξενοδοχείων, ανακοίνωσε τον επανασχεδιασμό του δείκτη Hotel Price Index (tHPI), στον οποίο βρίσκει κανείς ολοκληρωμένα στοιχεία τιμολόγησης ξενοδοχείων και καταλυμάτων σε μεγάλες πόλεις του κόσμου. Ο tHPI είναι ελεύθερος για πρόσβαση και μια κορυφαία πηγή για δημοσιογράφους και ξενοδόχους που αναζητούν δεδομένα σχετικά με τις τάσεις τιμολόγησης των καταλυμάτων παγκοσμίως.

Ο Δείκτης Τιμών Ξενοδοχείων (Hotel Price Index) της trivago καταγράφει τις μέσες μηνιαίες τιμές μιας διανυκτέρευσης για ένα standard δίκλινο δωμάτιο σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. 

Τώρα, που βρίσκεται στο επιχειρηματικό blog της trivago, ο tHPI έχει ενημερωθεί και επανασχεδιαστεί σε μια διαδραστική προβολή δεδομένων, που υποστηρίζει ποικίλες προσαρμόσιμες προβολές γραφημάτων και παρουσιάζει τις μεταβολές των μηνιαίων, καθώς και των ετήσιων ποσοστών, σε πολλές διαφορετικές γλώσσες και νομίσματα.

Το εργαλείο αυτό είναι επίσης πηγή για τους ξενοδόχους, ώστε να αξιοποιήσουν τις στρατηγικές τιμολόγησής τους και να “τοποθετήσουν” τα ξενοδοχεία τους στην αγορά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου