ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Η ASTA ενσωματώνει τον Εθνικό Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Φορέων


Αποτέλεσμα εικόνας για ASTA

ASTA και NACTA, έσονται ένα. H Αμερικανική Ενωση Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ASTA) ανακοίνωσε ότι θα ενσωματώσει τα μέλη Εθνικού Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Φορέων (NACTA).
Η κίνηση, αυτή όπως ανέφεραν τα στελέχη της ASTA και της NACTA, ανταποκρίνεται στην ανάπτυξη και την αυξημένη επιρροή των εγχώριων και ανεξάρτητων φορέων.
Ταυτόχρονα, η NACTA γίνεται το “ASTA-Small Business Network” και τα μέλη της θα έχουν την ευκαιρία να συγχωνεύσουν τα κεφάλαιά τους, να ψηφίσουν για το συμβούλιο της ASTA και να συμμετάσχουν πλήρως στις προσπάθειες άσκησης πιέσεων από την ASTA, ενώ τα μέλη της ASTA-SBN θα πρέπει επίσης να συμμορφώνονται με τον κώδικα δεοντολογίας ASTA.
Τα μέλη της ASTA έχουν ετήσιες πωλήσεις άνω των 1 εκατομμυρίου δολαρίων, ενώ τα μέλη της ASTA-SBN έχουν συνήθως ετήσια έσοδα ύψους 250.000 έως 1 εκατομμύριο δολάρια.
Σύμφωνα με τη νέα δομή, τα μέλη της ASTA-SBN μπορούν να ψηφίσουν για το διοικητικό συμβούλιο της ASTA, αλλά μπορούν να διατελέσουν στη θέση του διοικητικού συμβουλίου μόνο εάν υποβάλουν αίτηση για βασική συμμετοχή στην ASTA, η οποία κοστίζει 335 έως 1.400 δολάρια ετησίως.
Επίσης, τα μέλη της SBN μπορούν τώρα να εγγραφούν στην ιστοσελίδα του οργανισμού Travelsense, η οποία βοηθά τους καταναλωτές να βρουν πράκτορες.