ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Alltours: Άνοιξαν οι κρατήσεις για το 2019 με πολλά ελληνικά ξενοδοχεία




Αποτέλεσμα εικόνας για Alltours:


Πάνω από 1.500 ξενοδοχεία είναι διαθέσιμα προς κράτηση, μέσω του alltours, σε όλους τους προορισμούς για το καλοκαίρι του 2019, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Τουρκία αλλά και σε μακρινούς προορισμούς όπως η Κούβα και η Ταϊλάνδη.

Καθημερινά, προστίθενται νέα ξενοδοχεία και ο Γερμανός τουρ οπερέιτορ εκτιμά ότι μέχρι το τέλος του μήνα, ολόκληρο το πρόγραμμα του 2019 θα είναι διαθέσιμο στην αγορά, και θα περιλαμβάνει τα 34 επώνυμα ξενοδοχεία Allsun του alltours στην Κρήτη, τη Μαγιόρκα και τα Κανάρια.

Πολλοί συχνοί πελάτες μας προτιμούν τις προκρατήσεις ώστε να επωφεληθούν από τις χαμηλές τιμές τους και τις εκπτώσεις στα ξενοδοχεία, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του alltours, κ. Markus Daldrup. Χαρακτηριστικά, οι αερομεταφορές από και προς τη Μαγιόρκα αυτή τη στιγμή προσφέρονται έναντι μόλις 59 ευρώ.

tornosnews.gr