Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018

Στην Πελοπόννησο το συνέδριο των Γερμανών τουριστικών πρακτόρων το 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για Στην Πελοπόννησο το συνέδριο των Γερμανών τουριστικών πρακτόρων το 2019


Το ετήσιο συνέδριο του Συνδέσμου των Γερμανών τουριστικών πρακτόρων (DRV) για το 2019 θα πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, μετά τη διεκδίκησή του εκ μέρους του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη το Μάρτιο στη διεθνή έκθεση τουρισμού ITB Berlin και τη συνάντησή του με το διευθύνοντα σύμβουλο του Συνδέσμου κ. Dirk Inger.

Η απόφαση αυτή έγινε γνωστή κατά τη συνάντηση του κ. Inger με την υπουργό Τουρισμού Ε. Κουντουρά λίγες μέρες πριν.

 Για τη λήψη της απόφασης συνεκτιμήθηκαν οι σχέσεις που διατηρεί η Πελοπόννησος με τη Γερμανία, το ιδιαίτερα δυναμικό και ποιοτικό προφίλ του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου, η εμπειρία της περιφερειακής αρχής στη διοργάνωση μεγάλων γεγονότων, όπως η διοργάνωση του συνεδρίου των Βρετανών tour operator (ABTA), αλλά και οι σημαντικές επενδυτικές προοπτικές της Πελοποννήσου.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του, τονίζοντας:"Τολμάμε, θέτουμε φιλόδοξους στόχους και τους πετυχαίνουμε. 

Αποδεικνύουμε συνεχώς ότι είμαστε ανταγωνιστικοί στο διεθνές περιβάλλον και προσελκύουμε σημαντικά γεγονότα εθνικής πολιτικής σημασίας.

 Το συνέδριο του DRV είναι βέβαιο ότι θα δώσει ώθηση στο τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου και της Ελλάδας, ιδίως σε συσχετισμό με τις γεωπολιτικές εξελίξεις στο χώρο της Μεσογείου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου