ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Yas Waterworld: Κάθε Κυριακή μόνο γυναίκες


Αποτέλεσμα εικόνας για Yas Waterworld:


Το υδάτινο βραβευμένο πάρκο Yas Waterworld του Αμπού Ντάμπι έχει ανακηρύξει κάθε Κυριακή ως «Ημέρα των Κυριών», αρχής γενομένης από τις 15 Ιουλίου.
“Δημιουργήσαμε την Ημέρα των Κυριών για να προσφέρουμε στις γυναίκες μια γεμάτη μέρα διασκέδασης και ξεγνοιασιάς στον ήλιο, δήλωσε η Bianca Sammut, γενική διευθύντρια του Yas Waterworld.
Κάθε εβδομάδα από τις 15 Ιουλίου έως τις 26 Αυγούστου, το Yas Waterworld θα ανοίγει μόνο για κυρίες και για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των επισκεπτών για άνεση και προστασία της ιδιωτικής ζωής, θα έχει μόνο γυναικείο προσωπικό.
Η ιδιωτικότητα μάλιστα κάθε επισκέπτη αρχίζει στην είσοδο του πάρκου όπου οι κυρίες καλούνται να αποσυνδεθούν από τον έξω κόσμο αφήνοντας τα τηλέφωνά τους στην ρεσεψιόν.
Αλλά, εκτός από την Ημέρα των Κυριών κάθε Κυριακή, υπάρχει και η νύχτα των Κυριών στο Yas Waterworld κάθε Πέμπτη από τις 6-11 μ.μ., που υπόσχεται για διασκεδαστικές βραδιές και πολύτιμες αναμνήσεις.