ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Νέο website για το Elounda Bay Palace από την Eyewide Digital Marketing Agency









Η πολύχρονη συνεργασία της Eyewide Digital Marketing Agency με το πολυτελές θέρετρο Elounda Bay Palace του ομίλου Μαντωνανάκη στην Ελούντα συνεχίζεται, μέσα από τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου responsive website για το γνωστό resort. Τόσο η ιδιαιτερότητα του προορισμού, όσο και οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχει το ξενοδοχείο κατέστησαν το project ακόμη πιο απαιτητικό, με όλους τους συνεργάτες να εστιάζουν στα δυνατά σημεία και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά του, ώστε να προβληθεί με τον καλύτερο τρόπο.
Με την τεχνογνωσία “responsive design” που επιτρέπει να εμφανίζεται σωστά σε όλες τις συσκευές και με σύγχρονο σχεδιασμό που εναρμονίζεται με τη φιλοσοφία του ξενοδοχείου, το νέο eloundabay.gr είναι online. Μπορείτε να περιηγηθείτε στις εγκαταστάσεις του Elounda Bay Palace, να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες, τον προορισμό αλλά και τις ειδικές προσφορές του ξενοδοχείου. Επίσης, μέσα από το νέο website μπορείτε να κάνετε εύκολα online κράτηση σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Η Eyewide προσφέρει εκτός από το web design και άλλες υπηρεσίες στα ξενοδοχεία του Ομίλου Μαντωνανάκη. Η εταιρεία έχει αναλάβει το Performance Marketing (Google AdWords campaings, Yandex κτλ.), το SEO (Search Engine Optimization), το Email Marketing και την τεχνική ανάλυση για όλες τις παραπάνω υπηρεσίες.