Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

H KLM λανσάρει νέες υπηρεσίες στην Οικονομική Θέση

Αποτέλεσμα εικόνας για H KLM λανσάρει νέες υπηρεσίες στην Οικονομική ΘέσηΗ KLM Royal Dutch Airlines πρόκειται να προσφέρει ένα νέο concept στις υπηρεσίες της Οικονομικής Θέσης στις διηπειρωτικές πτήσεις. Κατά την έναρξη της πτήσης, θα προσφέρεται ένα μπουκάλι νερό στους επιβάτες της Οικονομικής Θέσης, μια δροσιστική πετσέτα και ακουστικά, ώστε να είναι αμέσως έτοιμοι για το ταξίδι τους. Έπειτα από αυτό το καλωσόρισμα, οι επιβάτες θα έχουν να επιλέξουν μέσα από μια ευρεία γκάμα μενού στις πτήσεις από το Άμστερνταμ.Στις διηπειρωτικές πτήσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας οι νέες προτάσεις στο μενού θα περιλαμβάνουν επιλογή στα ζεστά πιάτα, μια μεγάλη, πλούσια σαλάτα και ένα επιδόρπιο. Στις μεσαίες και μεγαλύτερες διηπειρωτικές πτήσεις οι επιλογές σε σνακ εμπλουτίζονται με παγωτά, γλυκά και αλμυρά σνακς. Οι επιβάτες θα μπορούν να παίρνουν τα σνακ αυτά στον χώρο της προετοιμασίας του φαγητού.
Αποτέλεσμα εικόνας για Η KLM νέες υπηρεσίες στην Οικονομική Θέση

Η εξυπηρέτηση στις διηπειρωτικές πτήσεις
Οι νέες αυτές υπηρεσίες θα ξεκινήσουν στους ακόλουθους εννέα προορισμούς την 1η Ιουλίου 2018: Μποναίρ (μέσω Αρούμπα), Εντέμπε (μέσω Κιγκάλι), Φορταλέζα, Οζάκα, Χονγκ Κονγκ, Βανκούβερ, Σεούλ, Ρίο ντε Τζανέιρο και Χιούστον. Από την έναρξη του χειμερινού προγράμματος στις 28 Οκτωβρίου, οι υπηρεσίες αυτές θα είναι διαθέσιμες πλέον σε όλες τις διηπειρωτικές πτήσεις. Οι πτήσεις κατηγοριοποιούνται σε εκείνες που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας και τις νυκτερινές όπως επίσης και βάσει των τριών διαφορετικών ζωνών αποστάσεων. Συγκεκριμένα: 
  • Διηπειρωτικές πτήσεις μικρών αποστάσεων
  • Διηπειρωτικές πτήσεις μεσαίων αποστάσεων
  • Διηπειρωτικές πτήσεις μεγάλων αποστάσεων
Οι υπηρεσίες θα προσαρμόζονται ανάλογα με τη ζώνη, ώστε να ακολουθούν τους βιορυθμούς των επιβατών. Στους επιβάτες θα προσφέρεται, όπως πάντα, μια μεγάλη επιλογή αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών κατά τη διάρκεια κάθε πτήσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου