ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Τετραμερής συνάντηση στο ΥΝΑΝΠ για τη λήξη της απεργίας στο ΣΕΜΠΟ




Αποτέλεσμα εικόνας για Τετραμερής συνάντηση στο ΥΝΑΝΠ για τη λήξη της απεργίας στο ΣΕΜΠΟ


Συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων των απεργών εργαζομένων στο Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων, των εργοδοτών τους, των νομικών συμβούλων των δύο πλευρών και του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη, πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουν 2018, με πρωτοβουλία του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή. Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος ΛΣ, Σταμάτης Ράπτης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Ναυτιλίας.
Ο κ. Κουρουμπλής υποστήριξε πλήρως τα βασικά αιτήματα των εργαζομένων, που είναι η ένταξή τους στην κατηγορία των βαρέων και ανθυγιεινών, καθώς και η υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Με τη θέση του κ. Κουρουμπλή συντάχθηκαν οι νομικοί εκπρόσωποι των εργοδοτών, των εργαζομένων, όπως και ο κ. Νεφελούδης.
Κατόπιν αιτήματος του Υπουργού Ναυτιλίας, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας κάλεσε τις δύο πλευρές σε συνάντηση, στο γραφείο του, την Τρίτη 12 Ιουνίου και ώρα 12.30 μ.μ. για να αρχίσουν συνομιλίες για τα τεχνικά ζητήματα, με στόχο να ικανοποιηθούν και τα δύο αιτήματα των απεργών.