ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Η Airbnb λανσάρει την υπηρεσία 'Travel Stories'







Αποτέλεσμα εικόνας για Η Airbnb 'Travel Stories'


Η Airbnb ξεκίνησε ένα νέο χαρακτηριστικό / υπηρεσία, που ονομάζεται “Travel Stories”, και είναι ένας νέος τρόπος οι επισκέπτες να δημιουργήσουν βίντεο σε συνέχειες, των εμπειριών τους από την κράτησή τους στην Airbnb, για να τα δημοσιεύσουν στο site της εταιρείας.

Η πλατφόρμα των “stories” είναι μια από τις πιο συνηθισμένες και ευρέως διαδεδομένες στα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Snapchat και το Instagram, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδυάζουν βίντεο, φωτογραφίες και κείμενα για να μεταφέρουν τη διάθεσή τους και τις εμπειρίες τους σε φίλους και followers. Ακόμα και η Google έχει ενσωματώσει τα “stories” στις υπηρεσίες της και τώρα και η Airbnb γίνεται ο τελευταίος “παίκτης” της αγοράς που υιοθετεί αυτό το χαρακτηριστικό.

Η εταιρεία έχει στείλει ήδη προσκλήσεις σε κάποιους χρήστες, ώστε να δοκιμάσουν την υπηρεσία σε αρχικό στάδιο. Σελίδα με “συχνές ερωτήσεις” (FAQ page) αναφέρει σχετικά με το νέο αυτό χαρακτηριστικό ότι για την ώρα τα “stories” είναι διαθέσιμα μόνο στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής για iPhone, στην καρτέλα “Travel Stories” του προφίλ του χρήστη. Τα βίντεο περιορίζονται σε 10 δευτερόλεπτα το καθένα, τα ανεβάζουν οι χρήστες από το κινητό τους και μπορούν να επεξεργαστούν στην εφαρμογή της Airbnb.


Στη συνέχεια, οι χρήστες μπορούν να δουν τα “stories” είτε απευθείας στον ιστότοπο της Airbnb είτε μέσω της καρτέλας “Travel Stories” μέσα από την εφαρμογή. Και στις δύο περιπτώσεις, μοιάζουν με εκταταμένα ημερολόγια ταξιδιού με slideshow και φαίνονται να συνδέονται αυτόματα με τα μέρη που εμφανίζονται στα “stories”, μαζί με τα σχετικά καταλύματα.