ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Η 1η Ακαδημία Εξειδίκευσης Επαγγελματιών HO.RE.CA. είναι γεγονός!






IContact ltd


Η HO.RE.CA Academy είναι 1η Ακαδημία εξειδίκευσης επαγγελματιών του κλάδου Hotel|Restaurant|Café η οποία προσφέρει πλέον τη δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες να μπορέσουν να εξειδικευτούν και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους επαγγελματίες της αγοράς.

Η Mad in Media σε συνεργασία με την Pointhub, τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Άλφα και το Mediterranean College, ανακοινώνουν την έναρξη των πρώτων σεμιναρίων εξειδίκευσης για όλους τους επαγγελματίες του χώρου.

Την Ακαδημαϊκή Διεύθυνση αναλαμβάνει ο κος Μίλτος Καρούμπας, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της εστίασης και του τουρισμού καθώς και στην εκπαίδευση ως καθηγητής στις Σχολές Τουριστικών Επαγγελμάτων.

Την ομάδα πλαισιώνουν επίλεκτοι καθηγητές, όπως ο κος Γιάννης Ζαχόπουλος, ο κος Τάσος Ζησόπουλος, ο κος Τάσος Πρωτοψάλτης, ο κος Τάσος Τόλης, ο κος Βασίλης Καρούμπας με σκοπό να μεταδώσουν στους επαγγελματίες του κλάδου τα μυστικά και τις γνώσεις που απαιτούνται και να ενισχύσουν την ανταγωνιστική τους τεχνική.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου Άλφασε Αθήνα Πατησιών 31, Πειραιά Φίλωνος 39Γλυφάδα Λ. Βουλιαγμένης 57, Θεσσαλονίκη Βαλαωρίτου 9.

Τα στοχευμένα σεμινάρια της HO.RE.CA. ACADEMY απευθύνονται σε:
  • Επαγγελματίες, εργαζομένους σε επισιτιστικές επιχειρήσεις, και σε όλους αυτούς που δεν έχουν εκπαιδευτική βεβαίωση στις συγκεκριμένες θεματολογίες
  • Προσωπικό σημείων εστίασης & coffee shops
  • Επαγγελματίες σε Wine bars
  • Επαγγελματίες σε Coffee & snacks bar
  • Στελέχη και υπάλληλους Ξενοδοχείων
  • Ανθρώπινο δυναμικό σε Εστιατόρια & Μεζεδοπωλεία

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:
_____________________________
 

Όσοι επιθυμείτε να γνωρίσετε τον μαγικό κόσμο της εξειδίκευσης των επαγγελματιών του κλάδου εστίασης και φιλοξενίας, να γίνετε ανταγωνιστικοί επαγγελματίες προκειμένου να απαιτήσετε όσα πραγματικά αξίζετε χωρίς συμβιβασμούς ….

Καλώς ήρθατε στην horeca-academy.gr