ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

MSC Bellissima: Ρότα για αγορά κρουαζιέρας στην Κίνα







Αποτέλεσμα εικόνας για MSC Bellissima:



Το MSC Bellissima θα αναπτύξει τον στόλο της MSC Cruises στην Κίνα την άνοιξη του 2020, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία κρουαζιέρας και το πλοίο θα κάνει και πολλά δρομολόγια από την Ιαπωνία.
Το MSC Bellissima θα ξεκινήσει το ταξίδι του με δρομολόγια στην Μεσόγειο και μετά θα βάλει ρότα για Ασία.
Αποτέλεσμα εικόνας για MSC Bellissima: Ρότα για αγορά κρουαζιέρας στην Κίνα
Από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του κρουαζιερόπλοιου η μεγαλύτερη οθόνη όπου βλέπεις κάτω στη θάλασσα, μήκους 80 μέτρων.
«Η αγορά στην Κίνα και την Ασία συνολικά, αποτελεί παγκόσμια προτεραιότητα μας και δεσμευόμαστε να την εξυπηρετήσουμε με τα καλύτερα μας πλοία και προϊόντα, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της MSC Cruises Gianni Onorato.
Για τον λόγο αυτό, είμαστε ικανοποιημένοι που το MSC Bellissima θα κυκλοφορήσει στην Ασία από την άνοιξη του 2020, σηματοδοτώντας το επόμενο βήμα της ανάπτυξης μας σε μία από τις πιο ελκυστικές αγορές κρουαζιέρας στον κόσμο».
Ένα από τα αγαπημένα κρουαζιερόπλοια των ασιατών επισκεπτών που ταξιδεύουν στην Ευρώπη, το MSC Splendida έφτασε χθες μετά την ανακαίνιση του, στην Yokohama.

Το MSC Splendida θα κάνει επί το πλείστον δρομολόγια από τη Σαγκάη στην Κίνα καθώς και από την Yokohama της Ιαπωνίας και είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκάφη στην περιοχή, με 1.637 καμπίνες και το 76% με μπαλκόνια.