ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Νέες πτήσεις της Ellinair στο χειμερινό πρόγραμμα



Αποτέλεσμα εικόνας για Νέες πτήσεις της Ellinair στο χειμερινό πρόγραμμα


Η Ellinair ανακοίνωσε νέες πτήσεις στo χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων για το χρονικό διάστημα από 29/10/2017 έως  31/03/2018.
Για τα δρομολόγια εσωτερικού το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα συνεχίζει με επτά (7) συχνότητες την εβδομάδα ενώ από Θεσσαλονίκη προς Ρόδο οι συχνότητες παραμένουν δύο (2).
Επιπλέον, στο χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων της Ellinair ενισχύονται τα ήδη υπάρχοντα δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο και Αθήνα – Ηράκλειο τα οποία πλέον από την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιούνται 4 φορές την εβδομάδα.
Για τα δρομολόγια εξωτερικού το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Μόσχα ενισχύεται με τρεις (3) συχνότητες την εβδομάδα ενώ για την περίοδο του χειμώνα εντάσσονται για πρώτη φορά τα δρομολόγια  Θεσσαλονίκη – Στουγκάρδη με δύο (2) συχνότητες και  Θεσσαλονίκη – Κράσνονταρ μεμία (1) εβδομαδιαία συχνότητα.
Όλο το χειμερινό πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας θα πραγματοποιείται με αεροσκάφη τύπου  Airbus A319 και Α320.
Υπενθυμίζεται ότι η Ellinair προσφέρει στο επιβατικό κοινό τη δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς αποσκευών βάρους έως και 20 κιλών, καθώς και χειραποσκευή 8 κιλών ανεξαρτήτως ναύλου και προορισμού.