ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Saudia Airlines: Μόνο οι... σεμνά ενδεδυμένες γυναίκες επιβάτες θα ταξιδεύουν

Αποτέλεσμα εικόνας για Saudia Airlines: Μόνο οι... σεμνά ενδεδυμένες γυναίκες επιβάτες θα ταξιδεύουν


Η Saudia Airlines εξέδωσε ανακοίνωση – προειδοποίηση προς τις γυναίκες επιβάτες που ταξιδεύουν με τα αεροσκάφη της, σύμφωνα με την οποία οι ενδυματολογικοί κανόνες που η εταιρεία έχει θέσει για άνδρες και γυναίκες θα πρέπει να γίνονται απόλυτα σεβαστοί. 

Πιο συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρεία σημειώνει στην σχετική της ανακοίνωση πως τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες επιβάτες δε θα πρέπει “να προκαλούν με την ενδυμασία τους και δε θα πρέπει να φορούν πολύ λεπτά και πολύ κοντά ρούχα, που αφήνουν τα χέρια και τα πόδια τους ακάλυπτα”



Η συγκεκριμένη ενέργεια από την πλευρά της εταιρείας έχει προκαλέσει πληθώρα αναρτήσεων στα social media με τους χρήστες στην πλειοψηφία τους να εκφράζονται αρνητικά.

Κάποιοι επιβάτες, που δε γνώριζαν την απόφαση πριν πετάξουν με την Saudia Airlines και κάποιοι άλλοι διαφορετικών εθνικοτήτων, αναγκάστηκαν είτε να αγοράσουν ρούχα στο αεροδρόμιο ή σε μερικές περιπτώσεις να ακυρώσουν τις πτήσεις τους

Για το συγκεκριμένο ζήτημα ο πρώην υπουργός Υγείας και Τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας Ali Al Ghamdi, ο οποίος ρωτήθηκε για το ζήτημα από τη σαουδαραβική εφημερίδα Makkah, επεσήμανε ότι αυτό δεν εφαρμόζεται μόνο σε μία αεροπορική εταιρεία, αλλά ότι είναι πολλές οι αεροπορικές εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο που έχουν, λίγο ή πολύ, ενδυματολογικούς κανόνες.

http://traveldailynews.gr