ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Η Thomson εισάγει την Εικονική Πραγματικότητα στα καταστήματά της



Αποτέλεσμα εικόνας για Η Thomson εισάγει την Εικονική Πραγματικότητα στα καταστήματά της

Ο Τ.Ο. Thomson άνοιξε το νέο του κατάστημα λιανικών πωλήσεων χρησιμοποιώντας  την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όπως γυαλιά με ακουστικά Εικονικής Πραγματικότητας, για να “ζωντανέψει τις διακοπές για τους πελάτες στο κατάστημα”.

Το τελευταίο κατάστημα επόμενης γενιάς του Thomson, στο INTU Merry Hill του Dudley, έχει σχεδιαστεί με βάση τις κριτικές και τις προτάσεις του προσωπικού και των πελατών.

Ψηφιακοί διαδραστικοί χάρτες και χάρτες με οθόνες αφής είναι πλέον διαθέσιμοι προς χρήση από όλους τους πελάτες για κάθε στάδιο του ταξιδιού τους, και όχι μόνο πλέον στο μπροστινό μέρος του καταστήματος.

Για πρώτη φορά στην εταιρεία, οι επισκέπτες του καταστήματος στο Dudley θα μπορούν να ‘βυθιστούν’ στην Εικονική Πραγματικότητα, η οποία θα τους επιτρέψει να απολαύσουν μια σειρά από ‘δοκιμαστικές’ εμπειρίες, όπως ένα ταξίδι στο κρουαζιερόπλοιο TUI Discovery ή να ‘βιώσουν” τα καθίσματα της Premium Θέσης σε ένα 787 Dreamliner.

Υπάρχουν επίσης εξειδικευμένοι H/Y αυτοεξυπηρέτησης, για εκτύπωση καρτών επιβίβασης, για αναζήτηση εξειδικευμένων πληροφοριών από τους επιβάτες και εξόφληση τυχόν υπολοίπου που μπορεί να έχουν.

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Thomson εισάγει την Εικονική Πραγματικότητα στα καταστήματά τηςΈνα νέο σύστημα κράτησης για ραντεβού με εκπρόσωπο της εταιρείας θα κάνει επίσης το ντεμπούτο του στο κατάστημα του Thomson στο Merry Hill. Μετά την υποδοχή από έναν ειδικό ταξιδιωτικό σύμβουλο κατά την είσοδό τους στο κατάστημα, οι πελάτες μπορούν να κατανείμουν έτσι το χρόνο που διαθέτουν, ώστε να να προχωρήσουν στη διαδικασία αγορών και να επιστρέψουν στην ειδικά κρατημένη για αυτούς θέση στο κατάστημα. Ακόμη, θα υπάρχει ένα ειδικό μηχάνημα ATM με ευρώ, δολάρια και λίρες, ώστε οι πελάτες να μπορούν να “τραβήξουν” χρήματα για το ταξίδι τους.

Η νέα εμπειρία του καταστήματος του Thomson  ξεκίνησε με μια εκδήλωση το Σαββατοκύριακο  προσφέροντας μια σειρά από εκπτώσεις και ειδικές προσφορές για τους κατοίκους παραθεριστές της περιοχής.