ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Η Singapore Airlines παρουσιάζει το πρόγραμμα ανταμοιβών HighFlyer για επαγγελματικά ταξίδια



Αποτέλεσμα εικόνας για Η Singapore Airlines παρουσιάζει το πρόγραμμα ανταμοιβών HighFlyer για επαγγελματικά ταξίδια

Η Singapore Airlines παρουσίασε το νέο πρόγραμμα HighFlyer, που απευθύνεται ειδικά σε Μικρές και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (SMEs), προσφέροντας περισσότερες ανταμοιβές για τα επαγγελματικά ταξίδια που πραγματοποιούν. Το νέο αυτό πρόγραμμα ανταμοιβών έχει σχεδιαστεί ώστε να επωφελούνται τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι εργαζόμενοι που επιλέγουν τις αεροπορικές Singapore Airlines και SilkAir για τις επαγγελματικές τους πτήσεις.

Όσο οι επιχειρήσεις θα κερδίζουν πόντους HighFlyer, ο εργαζόμενος θα κερδίζει μίλια KrisFlyer για κάθε πτήση που πραγματοποιεί με τις εταιρίες Singapore Airlines και SilkAir, μετατρέποντας την επιλογή του σε μία ακόμη πιο συμφέρουσα εμπειρία επαγγελματικού ταξιδιού. Οι επιχειρήσεις, χωρίς να υπάρχει προϋπόθεση για ελάχιστη ετήσια δαπάνη για ταξίδια, κερδίζουν πέντε βαθμούς HighFlyer για κάθε ένα (1) δολάριο Σιγκαπούρης που δαπανείται σε εισιτήρια μέσω κράτησης στη σχετική πλατφόρμα της Singapore Airlines ή μέσω των εξουσιοδοτημένων ταξιδιωτικών πρακτόρων. 

Οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τον τρόπο και τον χρόνο αξιοποίησης των κερδισμένων πόντων HighFlyer, έχοντας την επιλογή να τους χρησιμοποιήσουν εν μέρει ή εξ ολοκλήρου για μελλοντικές πτήσεις με τις αεροπορικές Singapore Airlines ή SilkAir σε περισσότερους από 100 προορισμούς σε 30 χώρες.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να ελέγξουν το υπόλοιπο των πόντων HighFlyer, να χρησιμοποιήσουν τους πόντους, να διαχειριστούν τις ρυθμίσεις αναφορικά με τους ταξιδιώτες και τις κρατήσεις και να αποκτήσουν αντίγραφα e-statements, μέσω μίας self-service διαδικτυακής πλατφόρμας. 

Ο Campbell Wilson, Senior Vice President Sales and Marketing της Singapore Airlines, δήλωσε: “Είμαστε ευτυχείς που παρουσιάζουμε το πρόγραμμα HighFlyer της Singapore Airlines ειδικά για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Αναζητούμε μονίμως νέους τρόπους για να ικανοποιούμε τους πελάτες μας και να τους ανταμείβουμε ακόμη περισσότερο όταν μας επιλέγουν για τα ταξίδια τους. Το πρόγραμμα HighFlyer αποδεικνύει τη δέσμευση της Singapore Airlines να εμπλουτίζει συνεχώς τα οφέλη για εταιρικούς πελάτες και επαγγελματίες ταξιδιώτες”.

Οι επιχειρήσεις που συμπληρώνουν ένα καθορισμένο αριθμό ετήσιας δαπάνης μπορούν να μεταφερθούν στο πρόγραμμα Corporate Travel της Singapore Airlines, ένα εταιρικό πρόγραμμα για μεγάλες επιχειρήσεις με ειδικούς εταιρικούς ναύλους και πρόσθετα οφέλη.