ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Απονομή Γαλάζιας Σημαίας στο MythosPalaceResort&Spa


Αποτέλεσμα εικόνας για MythosPalaceResort&Spa

Πρόσφατα ανακοινώθηκε  η απονομή του βραβείου “BlueFlag” στοMythosPalaceResort&Spa. Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιουλίου, 2017 στην παραλία του ξενοδοχείου.

Αποτέλεσμα εικόνας για Απονομή Γαλάζιας Σημαίας στο Mythos Palace Resort & SpaΤο βραβείο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό και απονέμεται σε παραλίες που πληρούν όλες τις προδιαγραφές όπως η Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και Ενημέρωση, η Ποιότητα του νερού και η Διαχείριση του Περιβάλλοντος. Επίσης, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην Ασφάλεια και τις Υπηρεσίες.
Η Ελλάδα, ανάμεσα σε 47 χώρες, κατατάσσεται στην δεύτερη θέση παγκοσμίως στην λίστα του 2017 με τις χώρες που έχουν κατακτήσει το βραβείο ποιότητας BlueFlag.

Το 2017, το οποίο έχει κηρυχτεί ως «Διεθνές Έτος Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης» από τα Ηνωμένα Έθνη, το βραβείο BlueFlagγιορτάζει την 30η επέτειο του.