ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ κ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΧΗ ΛΙΜΕΝΩΝ (Δ.Α.Λ.)



Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ  ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ κ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΧΗ ΛΙΜΕΝΩΝ (Δ.Α.Λ.)

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, αποδεικνύεται άξιος και πιστός οπαδός των παλαιοκομμουνιστικών ιδεοληψιών και τακτικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθεί πιστά τις μεθοδεύσεις που ακολουθούν ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας και τα στελέχη του, για να αλώσουν το κράτος και να δημιουργήσουν ένα δικό τους καθεστωτικό σύστημα.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, όπου συστηματικά όλα τα κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκουν είτε την κατάργηση κρατικών φορέων με στόχο την επανίδρυσή τους και τον πλήρη έλεγχό τους είτε την δημιουργία νέων επικαλυπτόμενων φορέων, ώστε να βολευτούν οι χτεσινοί «αγανακτισμένοι» Συριζαίοι.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Κουρουμπλής φέρνει προς ψήφιση τροπολογία με την οποία επιδιώκει την τροποποίηση του οργανωτικού πλαισίου της Δημόσιας Αρχής Λιμένων (Δ.Α.Λ.).

Μιας Δημόσιας Αρχής που συστάθηκε από τον κ. Δρίτσα τον Μάιο του 2016 χωρίς κανένας παράγοντας της Ναυτιλίας να έχει κατανοήσει έως σήμερα, τον λόγο δημιουργίας της αλλά και το αντικείμενό της, αφού οι περισσότερες αρμοδιότητες της επικαλύπτονται από την Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων, την Γενική Γραμματεία Λιμενικής Πολιτικής και το Λιμενικό Σώμα.

Για του λόγου το αληθές, θα πρέπει να τονιστεί ότι:
Με την παρούσα τροπολογία διευρύνεται η διοικητική διάρθρωση της Δημόσιας Αρχής Λιμένων και πλέον, συνιστάται, μια Γενική Διεύθυνση, γεγονός που αποτελεί μοναδική πατέντα ΣΥΡΙΖΑ στα χρονικά της ελληνικής δημόσιας διοίκησης αφού θεσμοθετείται θέση Γενικού Διευθυντή για δυο μόνο Διευθύνσεις.