ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Ποια σεξουαλικά παιχνίδια έχουν στις αποσκευές οι Αμερικανίδες τουρίστριες


Αποτέλεσμα εικόνας για σεξυ εσωρουχα

Τα ταξίδια με το σεξ φαίνεται πως συνδυάζουν οι Αμερικανίδες, αφού, σύμφωνα με έρευνα, το 67% αναφέρουν ότι παίρνουν στις αποσκευές τους σέξι εσώρουχα και το 47% λιπαντικό.
Σύμφωνα με την έρευνα της epi24, κατασκευάστριας ενός διακριτικού σεξουαλικού βοηθήματος, το 36% των Αμερικανίδων ομολόγησαν ότι τα σεξουαλικά παιχνίδια είναι απαραίτητα στα ταξίδια και το 18% ότι παίρνουν μαζί στις διακοπές παιχνίδια όπως χειροπέδες.
Οταν ερωτήθηκαν για το ποια είναι η καλύτερη περίσταση για να έχουν μαζί τους κάποιο σεξουαλικό παιχνίδι, είπαν...
-Απόδραση στο Σαββατοκύριακο (64%)
-Αγίου Βαλεντίνου (42%)
-Καλοκαιρινές διακοπές (40%)
-Χειμερινές διακοπές (35%)
Η διακριτικότητα στους ελέγχους ασφαλείας στο αεροδρόμιο είναι εξίσου σημαντική με την προετοιμασία. Το 55% πιστεύει οτι η διακριτική εμφάνιση και τακτοποίηση των αποσκευών είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη μεταφορά ενός σεξουαλικού παιχνιδιού, το 18% δήλωσε ότι το μέγεθός του παίζει ρόλο και το 12% ότι ανησυχεί περισσότερο για τους θορύβους που μπορεί να κάνει.
Επίσης, το 65% των Αμερικανίδων ανέφεραν ότι θα αισθάνονταν ντροπή αν κάποιο μέλος της οικογένειας ανακάλυπτε το σεξουαλικό παιχνίδι.
Στη έρευνα συμμετείχαν 434 γυναίκες από τις ΗΠΑ άνω των 18 ετών.

"Η έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες θεωρούν φυσιολογικό να ταξιδεύουν με σεξουαλικά παιχνίδια και άλλα προσωπικά αξεσουάρ, και ότι δεν χρειάζεται να είναι μια ρομαντική απόδραση προκειμένου να έχουν πικάντικες εμπειρίες", δήλωσε ο αντιπρόεδρος της epi24, Ryan Poirier. "Συγχαρητήρια στις γυναίκες που παίρνουν τον έλεγχο, ποτέ δε μπορείς να ξέρεις πότε θα έρθει η διάθεση", είπε.