Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

Akbar Al Baker (Qatar Airways): 'Γιαγιάδες' οι αεροσυνοδοί στις αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες


Αποτέλεσμα εικόνας για Akbar Al Baker (Qatar Airways): 'Γιαγιάδες' οι αεροσυνοδοί στις αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες

Ο διευθύνων σύμβουλος της Qatar AirwaysAkbar Al Baker, δήλωσε σε δεξίωση στο ξενοδοχείοInterContinental του Δουβλίνου, που δόθηκε για τον εορτασμό της νέας πτήσης της εταιρείας μεταξύ της ιρλανδικής πρωτεύουσας και της Ντόχα την περασμένη εβδομάδα. ότι οι αντίπαλοι αμερικανικοί  μεταφορείς είναι “άθλιοι” και οι επιβάτες που ταξιδεύουν μαζί τους “εξυπηρετούνται πάντα από γιαγιάδες”.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο 
Al Bakerμίλησε για τα πλεονεκτήματα του ταξιδιού με τη νέα γενιά Boeing 787 Dreamliner της Qatar Airways, που περιλαμβάνει μέχρι 3.000 επιλογές ψυχαγωγίας. Διαθέτει επίσης ευρύχωρες καμπίνες με αναπαυτικά καθίσματα και άφθονο χώρο για τα πόδια, καθώς και την σύντομα αναμενόμενη σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο εν ώρα πτήσης.

Αποτέλεσμα εικόνας για Akbar Al Baker (Qatar Airways): 'Γιαγιάδες' οι αεροσυνοδοί στις αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες

Αναφέρθηκε επίσης στην “άριστη εξυπηρέτηση του διεθνούς πληρώματος καμπίνας επιβατών” και πρόσθεσε: “Παρεμπιπτόντως, η μέση ηλικία του πληρώματος καμπίνας στην εταιρεία μας είναι μόλις 26 χρόνια, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ταξιδέψετε με τις άθλιες αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες από την Ιρλανδία”.

Τα σχόλιά του έφεραν γέλια και χειροκρότημα από το ακροατήριο και ο Akbar Al Baker προσπάθησε να συνεχίσει την ομιλία του αγνοώντας τον θόρυβο. Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Ξέρετε ότι πάντα θα εξυπηρετείστε από γιαγιάδες στις αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου