ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

ΔΩΡΕΑ CACTUS HOTELS ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ»

Εμφάνιση photo paidopolis.jpg
Σε δωρεά ειδών απαραίτητων για την διαβίωση των παιδιών προχώρησε πριν λίγες ημέρες η επιχείρηση Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε. Cactus Hotels, ιδιοκτησίας κ. Νίκου Χαλκιαδάκη.
Η δωρεά αφορούσε κρεβάτια, καλύμματα και παπλώματα κρεβατιών, κουρτίνες και είδη ρουχισμού.
"Ευχαριστούμε τη διοίκηση για την φιλοξενία και υποσχόμαστε περαιτέρω ενίσχυση και υποστήριξη του σωματείου καθώς συζητήσαμε τις ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά στα πλαίσια λειτουργίας του σωματείου".

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η επιχείρηση κάθε χρόνο ενεργεί προς την στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Συγκεκριμένα το 2016 υπήρξε δωρεά σε δημοτικό σχολείο της περιοχής, χορηγία σε τοπική ποδοσφαιρική ομάδα, εθελοντική δενδροφύτευση σε κοινόχρηστους χώρους του δήμου, προσφορά τροφίμων σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και φέτος έχει ήδη προχωρήσει σε χορηγία σε τοπική χορωδία και σε άλλες δωρεές και δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα.